Automatische plantmachines

TTS BV is de toonaangevende aanbieder van innovatieve, kwalitatieve en betrouwbare geautomatiseerde plantmachines voor tuin-, land- en bosbouw. Met het innovatieve robotsysteem van TTS BV kan de productiviteit van het plantproces aanzienlijk worden verhoogd, terwijl kosten worden gereduceerd. Bovendien bespaart het automatische proces veel tijd! Onze automatische plantmachines zorgen daarbij voor veel werkcomfort. Afhankelijk van het type plantmachine of de combinatie van robotsystemen, zorgen onze machines voor een constante hoge productiviteit tot wel 6000 planten per uur per rij.

Gebruiksvriendelijke automatische plantmachines
De afgelopen jaren heeft TTS BV meerdere modellen volautomatische plantmachines ontwikkeld. Voor bijna elk gewas een geschikt model. Onze machines zijn eenvoudig, compact en gebruiksvriendelijk. De plantmachine verwijdert iedere plant uit de tray, door middel van een speciaal ontworpen grijper, en verplaatst deze naar een bekervormige houder, een verzamelpunt. Vanuit hier komen de trayplanten een voor een in de ploegschaar, waarna het innovatieve druksysteem de plant in de grond plant met de gewenste afstand en diepte.

Single Row
Double Row
Multi Row
geplant-bloemkool-veld-CA (1)

Volautomatische plantmachines
De plantmachines van TTS BV zijn volledig automatisch en kunnen worden ingezet voor veel verschillende afmetingen trays. Het automatische plantsysteem past zich aan de bestaande tray aan, zodat het niet noodzakelijk is om van traysoort te wisselen. Een van de technologieën van deze innovatieve machine. Het volautomatische systeem vervangt een medewerker, omdat besturing van de plantmachine niet meer nodig is. Nog maar 1 medewerker is nodig om het systeem te voeden met trayplanten. Al onze plantmachines zijn voorzien van een automatische diepte- en afstandsregeling voor optimale verhoudingen en een hoge productiviteit.

De automatische plantmachines van TTS BV zijn geschikt voor het planten van verschillende gewassen, zoals:

  • Koolsoorten
  • (Romaine) Sla
  • Tomaten
  • Tabak
  • Venkel
  • Suikerriet
  • Fruitbomen

Optionele accessoires: bewateringssysteem, bestrijdingsmiddelen, kunstmestverdeler, watertank, etc.

Wilt u meer informatie over ons aanbod? Vul dan het contactformulier in.

TTS BV
TTS BV5 hours ago
Our automatic transplanters are very suitable to plant onion and springs onions chives and much more. Simple, reliable and affordable: that is automatic transplanting with Transplanting Services.

For a steady and healthy plant in the field, regarding weather circumstances, and a faster harvest.

Are you ready to go automatic? Contact us for more information! ⏬
TTS BV
TTS BV4 days ago
Keep on planting with the automatic off @transplantingservices xs Toolbars to create smaller headlands makes turning an Quicker job.
now available on all our toolbars👌
2 years ago
The KMR 1 is, Its easy to work on ,technicians love this.
Each unit folds open to the back while the bottom plantunit stay straight , By having this option all part have good access for check up and cleaning.
Interested? Please email rob @Transplantingservices.com https://t.co/IkTeeLJ4QY
tts_bv photo