Automatische plantmachines

TTS BV is de toonaangevende aanbieder van innovatieve, kwalitatieve en betrouwbare geautomatiseerde plantmachines voor tuin-, land- en bosbouw. Met het innovatieve robotsysteem van TTS BV kan de productiviteit van het plantproces aanzienlijk worden verhoogd, terwijl kosten worden gereduceerd. Bovendien bespaart het automatische proces veel tijd! Onze automatische plantmachines zorgen daarbij voor veel werkcomfort. Afhankelijk van het type plantmachine of de combinatie van robotsystemen, zorgen onze machines voor een constante hoge productiviteit tot wel 6000 planten per uur per rij.

Gebruiksvriendelijke automatische plantmachines
De afgelopen jaren heeft TTS BV meerdere modellen volautomatische plantmachines ontwikkeld. Voor bijna elk gewas een geschikt model. Onze machines zijn eenvoudig, compact en gebruiksvriendelijk. De plantmachine verwijdert iedere plant uit de tray, door middel van een speciaal ontworpen grijper, en verplaatst deze naar een bekervormige houder, een verzamelpunt. Vanuit hier komen de trayplanten een voor een in de ploegschaar, waarna het innovatieve druksysteem de plant in de grond plant met de gewenste afstand en diepte.

Single Row
Double Row
Multi Row
geplant-bloemkool-veld-CA (1)

Volautomatische plantmachines
De plantmachines van TTS BV zijn volledig automatisch en kunnen worden ingezet voor veel verschillende afmetingen trays. Het automatische plantsysteem past zich aan de bestaande tray aan, zodat het niet noodzakelijk is om van traysoort te wisselen. Een van de technologieën van deze innovatieve machine. Het volautomatische systeem vervangt een medewerker, omdat besturing van de plantmachine niet meer nodig is. Nog maar 1 medewerker is nodig om het systeem te voeden met trayplanten. Al onze plantmachines zijn voorzien van een automatische diepte- en afstandsregeling voor optimale verhoudingen en een hoge productiviteit.

De automatische plantmachines van TTS BV zijn geschikt voor het planten van verschillende gewassen, zoals:

  • Koolsoorten
  • (Romaine) Sla
  • Tomaten
  • Tabak
  • Venkel
  • Suikerriet
  • Fruitbomen

Optionele accessoires: bewateringssysteem, bestrijdingsmiddelen, kunstmestverdeler, watertank, etc.

Wilt u meer informatie over ons aanbod? Vul dan het contactformulier in.

TTS BV
TTS BV9 hours ago
Veel succes Tuinderij Bevelander! Met deze mooie automatische plantmachine gaat het planten snel en makkelijk!
.
.
.
Good luck Tuinderij Bevelander! With this beautiful automatic transplanter planting will be fast and simple!
TTS BV
TTS BV
TTS BV2 days ago
VACATURE❗️

TTS BV is de toonaangevende producent van automatische plantmachines voor de agrarische sector.

Ons team zet zich dagelijks actief in om het beste uit de machines te halen en automatisering naar een hoger niveau te tillen. Binnen dat team zijn we op zoek naar uitbreiding.

Zie jij jezelf in de functie van Lasser/Constructiebankmedewerker? Of ken je iemand die dit op het lijf is geschreven? Laat het ons dan weten! De link naar de volledige vacatureomschrijving vind je hieronder 🔽
2 years ago
The KMR 1 is, Its easy to work on ,technicians love this.
Each unit folds open to the back while the bottom plantunit stay straight , By having this option all part have good access for check up and cleaning.
Interested? Please email rob @Transplantingservices.com https://t.co/IkTeeLJ4QY
tts_bv photo